Rektors blog: Vemod, spænding og forventninger

Ord og følelser, der præger skolen i slutningen af skoleåret, hvor 2.hf og 3.g har haft deres sidste skoledag d. 19. maj. Afgangsklasserne fik det sidste ord i deres store show med sange, filmklip, quiz og konkurrencer samt meget andet. Alle os andre fulgte med og mærkede glæden ved sidste skoledag og anede også en lille portion vemod over, at gymnasietiden snart er forbi.

Ind i klassen: Fag og kulturer mødes i hf

Det er tirsdag formiddag, og de fire 2.hf-elever Benedicte Løvenhardt, Emil Runitz Andersen, Emil Reinhardt Jensen og Maria Rikke Hansen fra 2j har en hel dag foran sig, hvor de skal arbejde med KS-projekt på skolen.

Min undervisning: Spansk er meget mere end sprog

Spansklærer Maria Gavilan fortæller begejstret om spanskfaget og undervisningen på et 3g-valghold, hvor én af hendes elever netop har vundet en konkurrence om at skrive den bedste større skriftlige opgave (SRP).

Vores bygninger: Latinerhaven – en grøn oase for skolens elever

Bag Roskilde Gymnasiums bygninger ligger Latinerhaven, som til daglig rummer meget af skolens udendørsliv.

Rektors blog: Vemod, spænding og forventninger

Ind i klassen: Fag og kulturer mødes i hf