Rektors blog: Startskuddet til reform af de gymnasisale uddannelser?

Der har i den seneste tid været skrevet meget i medierne om de gymnasiale uddannelser - især debatten om adgangskrav har fyldt meget. I starten af december kom regeringen med deres udspil til en kommende reform af de gymnasiale uddannelser. En reform, der startede med at være et serviceeftersyn, men som nu tyder på en mere omfattende reform af hhx, htx, stx og hf.

Ind i klassen: I 1f står globalisering på dagsordenen

Katrine og Alexander har begge valgt den internationale studieretning, hvor samfundsfag, historie og nogle af emnerne i de naturvidenskabelige fag foregår på engelsk.

Min undervisning: Musikarrangementer – der skaber energi, eufori og fællesskab

Den 3. december holdt Roskilde Gymnasiums musikhold julekoncert i Domkirken. Lisa Bach er musiklærer og har flere klasser, der sang til koncerten. "Når der er et mål, er der en anden energi i undervisningen. Det, at de synger på tværs af hold og klasser, giver nye muligheder. Det løfter på en anden måde, når vi står så mange sammen, og eleverne synes, det er sjovt at arbejde med nogle andre end dem, de plejer."

Vores bygninger: Fordybelse i moderne sofakupéer på 30'er gangen

”Det er blevet lækkert, at der er kommet flere ting heroppe på gangen, og det fungerer rigtigt godt som fordybelsesområde. Vi kan sidde for os selv i sofaerne - det er sådan lidt kupéagtigt. Lige nu er vi i gang med at lave SRO-opgave", siger Mathilde, Lau, Maria og Birk fra 2c.

Rektors blog: Startskuddet til reform af de gymnasisale uddannelser?

Ind i klassen: I 1f står globalisering på dagsordenen

Min undervisning: Musikarrangementer – der skaber energi, eufori og fællesskab