Skoleårets sidste AiRCondition

Her er skoleårets sidste AiRCondition i nyt lækkert layout! Læs om Simon Juls bedrifter på Amtet, eksamensangst, hue-regler, tips til sommerferien, Amtets legendariske toiletter, Slibrigt Sladder, citater og meget mere.

Indsatsområder

Her kan du læse om vores to indsatsområder: Skoleforsøg med studietid sammen med Undervisningsministeriet & Studieværksted for alle elever.

• Elektroniske kilder:

Skolen betaler for adgang til forskellige tjenester:

Nogle få kan kun bruges på skolen, adgangen er styret via vores IP-adresse.

Andre kan man bruge uafhængigt af stedet, de kræver i stedet at man logger sig på med sit UNI-login.

Skoleårets sidste AiRCondition

Indsatsområder

• Elektroniske kilder:

Skolen betaler for adgang til forskellige tjenester:

Nogle få kan kun bruges på skolen, adgangen er styret via vores IP-adresse.