Indsatsområder

Her kan du læse om vores to indsatsområder: Skoleforsøg med studietid sammen med Undervisningsministeriet & Studieværksted for alle elever.

• Elektroniske kilder:

Skolen betaler for adgang til forskellige tjenester:

Nogle få kan kun bruges på skolen, adgangen er styret via vores IP-adresse. Andre kan man bruge uafhængigt af stedet, de kræver i stedet at man logger sig på med sit UNI-login.

Live i Latinerhaven

Roskilde Gymnasium og Gimle præsenterer: Live i Latinerhaven. Fælles koncert i Latinerhaven ved Roskilde Gymnasium fredag d. 29/8 kl. 15-20. Gratis adgang.

Nyt Grøn Skole initiativ - kom af med dit elektronikaffald!

Tirsdag og onsdag d. 2.-3. september kan du aflevere alt dit elektronikaffald (fx gamle computere, mobiltelefoner, blender, fjernsyn osv.) i to containere, som står i skolegården - tag gerne meget med hjemmefra.

Indsatsområder

• Elektroniske kilder:

Skolen betaler for adgang til forskellige tjenester:

Live i Latinerhaven

Nyt Grøn Skole initiativ - kom af med dit elektronikaffald!