Grid

Science

Kan du lide skoledage, hvor du laver eksperimenter i laboratoriet, tager på feltarbejde i naturen eller besøger et forskningslaboratorium? Så skal du vælge en studieretning med science. ‍

På med kittel og gummistøvler

Du elsker at lære nyt og vil gerne forstå, hvordan verden hænger sammen fra de mindste til de største bestanddele. I studieretningerne med naturvidenskab får du mulighed for at lave spændende forsøg og eksperimenter, som du ikke har prøvet før. Og du skal også selv være med til at designe dem.

Dine lærere rykker undervisningen ud af huset i fagene og efter skoletid. Du skal have gummistøvler på, når din klasse skal studere dyre- og plantelivet i Lejre å eller i fjorden. Måske skal dit fysikhold i Tivoli for at prøve forlystelser og lave beregninger bagefter. Eller du skal til Stevns Klint for at finde fossiler og undersøge lagene i klinten.

Vi tilbyder 5 studieretninger med science.

Talenttilbud

På Roskilde Gymnasium er der en god tradition for, at du kan udfolde netop dit talent til glæde for dig selv og alle på skolen. Hos os er der plads til mange forskellige typer talenter.

Læs mere om vores talenttilbud