Grid

Sprog

Vil du gerne rejse, studere eller arbejde i udlandet? Så bliv god til at tale flere sprog.

Sprog er din billet til verden

Danmark er et lille land, og vi er på alle måder – politisk, kulturelt og økonomisk – afhængige af resten af verden. Og det er altså ikke hele verden, der er engelsktalende. I en studieretning med sprog bliver du god til både engelsk, dit 2. fremmedsprog og et 3. fremmedsprog.

I erhvervslivet, inden for politik, journalistik, uddannelse og i både nationale og internationale organisationer er der enorm efterspørgsel på sprogkundskaber. Med flere sprog på studentereksamensbeviset har du en kompetence, som kan blive afgørende for dit studie- og arbejdsliv.

Du kan skræddersy din egen studieretning med tre eller fire sprog. Og du får mulighed for at tage på sprogskole i en skoleuge samt i efterårsferien, så du kan give et af dine sprog et ekstra kick. Du vil også automatisk komme med på udvekslingsturene med sprogene.

Vi tilbyder 3 studieretninger med sprog.

Talenttilbud

På Roskilde Gymnasium er der en god tradition for, at du kan udfolde netop dit talent til glæde for dig selv og alle på skolen. Hos os er der plads til mange forskellige typer talenter.

Læs mere om vores talenttilbud