Grid

Forældrekonsultation i 2.g

10/12/23

Vi afholder forældrekonsultation for elever i 2.g og deres forældre torsdag d. 11. januar 2024 i tidsrummet kl. 15.30-17.00. Eleven skal tilmelde jer via Lectio!

Der er frist for tilmelding d. 03. januar 2024! Invitationen er sendt med digitalpost til elever i 2.g og til forældre til elever, som ikke er fyldt 18 år.

I Lectio kan eleverne fra d. 05. januar 2024 kl. 17.00 se de tider og lokaler for de konsultationer, I har fået.

Vi glæder os til at se jer på Roskilde Gymnasium. Hvis I har problemer med tilmeldingen, så kan kontoret hjælpe jer.

Tilmeldingsvejledning i Lectio

Eleven logger sig ind på Lectio, og på forsiden under 'Aktuelt' finder I bjælken 'Konsultationer.

Ved at klikke 'Indtast ønsker til' fremkommer redigeringsruden. Her vælger I, i prioriteret rækkefølge KUN de lærere, I ønsker at tale med. Der kan max. vælges 5 lærere. Vi vil gøre vores bedste for, at I får jeres ønsker opfyldt. I kan ikke ønske et bestemt tidspunkt, men hvis det er nødvendigt at begrænse tidsrummet, kan I henvende jer på kontoret. Til slut klikkes 'Gem'. Så er ønskerne registreret i Lectio. Hvis I vil ændre på noget, kan I bare starte forfra, så slettes de tidligere ønsker.

Efter tilmeldingsfristen sætter vi tider og lokaler på. Herefter kan eleven gå ind i Lectio på samme måde som før, og ved at klikke på 'Frigivelse af tider' kommer oversigten over lærere, lokaler og tider frem. Oversigten kan skrives ud ved at klikke på printersymbolet.