Grid

Musical 2024: VALGET

9/1/24

Køb billet til Amtets musical 2024

Skal Danmark følge USA i en krig mod Iran? Handler det om atomvåben, eller er der noget andet på spil? Om tre uger er der folketingsvalg, og en flok unge fredsaktivister kommer på sporet af ulovlig overvågning, hemmelige beslutninger og en sandhed, der ikke tåler dagens lys.

VALGET er en politisk thriller, der handler om magt og korruption, og om krig og fred. Hovedaktørerne er på en ene side statsministeren, en højtstående FE-ansat, og en politimand med voldsparat netværk. Og på den anden side en gruppe unge, der arbejder for fred og demokrati.

Musikken byder på alt fra energiske rocknumre, smittende funk/pop til en Bond-sang bl.a. Killing In the Name af Rage Against the Machine, Optimistic af Radiohead, About Damn Time af Lizzo og Skyfall af Adele.

Vi opfører VALGET i kantinen på Roskilde Gymnasium i uge 6:

• tirsdag d. 6. februar kl. 19: Forpremiere billetpris 60 kr. (forbeholdt elever)

• onsdag d. 7. februar kl. 19: Premiere billetpris 85 kr.

• torsdag d. 8. februar kl. 19: Forestilling billetpris 85 kr.

• fredag d. 9. februar kl. 17: Forestilling billetpris 85 kr. (Skoleforestilling kl. 12.30)

Billetsalg

Billetter kan købes på gymbetaling.dk. Det er elever og ansatte, som kan købe billetter i gymbetaling til sig selv, venner, familie og andre interesserede. Alle er velkomne! Hvis du gerne vil se forestillingen men ikke kender nogen, som går her. Så ring til os!

Der er adgang for tilskuere en time før forestillingen, og musical-cafeen er åben fra kl. 18.15, fredag dog fra kl. 16.15.